Rychlé vyhledávání
Počet nemovitostí v nabídce: 36
Vyberte si nemovitost
Realitní zpravodaj

Rekonstruovaný byt se bude lépe pronajímat

Rekonstruovaný byt se bude lépe pronajímat
25.4.2024 - Jestliže hodláte kupovat, nebo jste již koupili, starší byt, který chcete pronajímat, zamyslete se nad tím, jak jej upravit. Každý starší byt je alespoň minimálně „vybydlený“. Stejné to..

Jak probíhá zastavení nemovitosti při čerpání hypotéky

Jak probíhá zastavení nemovitosti při čerpání hypotéky
22.4.2024 - Již jsme v minulých článcích probírali, jakou nemovitostí lze ručit za hypotéku, tedy ji „zastavit bance“. Většinou je to nemovitost, kterou kupujeme, a pokud nestačí, ručí se ještě..

Pokles cen starších bytů se zastavil

Pokles cen starších bytů se zastavil
19.4.2024 - Příznivá prognóza vývoje trhu bydlení v České republice vychází z očekávání, které jsme definovali začátkem letošního roku. Co nás zaskočilo v únorových datech je právě jeden z parametrů,..
Provozováno na realitním systému Realman
Nacházíte se: Úvod » Prodej novostavby RD Beroun

Prodej novostavby RD Beroun, Ev.č.: 100811

vizualizace
dům
půdorys domu
předsíň
předsíň

Kontaktujte makléře

Šimon Král
+420 608 112 227
[email protected]
IČ: 69466891
PROFIT REALITY Ltd. - organizační složka v ČRPROFIT REALITY Ltd. - organizační složka v ČR
Novodvorská 288/75
Praha - Kamýk
+420 608 765 337
+420 241 482 181
[email protected]
Cena11 970 000 Kč
včetně provize
KategorieRodinné domy
LokalitaBeroun
OkresBeroun
Velikost5 a více pokojů
Nízkoenergetickýano
Plocha užitná161 m²
Plocha pozemku512 m²
Plocha zastavěná73 m²
Plocha zahrady439 m²
Počet podlaží3
Stav objektuNovostavba
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuŘadový
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok kolaudace2022
B (65 kWh/m2 za rok)
zobraz vybavení
Popis

Rodinný dům, novostavba o dispozici 5 + kk se nachází na rozhraní okresniho města Beroun a města Králův Dvůr, který svou polohou nabízí rozmanitou přírodu, ale i rychlou a pohodlnou dopravní dostupnost na okraj Prahy - metro Zličín nebo Nové Butovice 15-25min po D5. Nízkoenergetický třípodlažní dům 5+kk, 161 m2, se zděným prvním podlažím, částečně zapuštěným a dále dřevostavba s plochou střechou se nachází v lokalitě rodinné zástavby na svažitém, jižně orientovaném pozemku. Moderně řešený dům nabízí dostatek prostoru a světla. Přízemí: parkovací prostor se vstupem do domu vstupní hala se schodištěm, technická místnost, ale i další místností jako úložný prostor. První patro: prostorná a prosklená obytná část domu, kde se nachází obývací pokoj, prostor pro jídelnu, kuchyňský kout, menší místnost s oknem, WC s umyvadlem. Z tohoto podlaží je přístup na zahradu a také na terasu. Druhé patro: chodba, tři samostatné pokoje a koupelna se dvěma umyvadly, sprchovým koutem se skleněnou zástěnou a toaletou s bidetovou sprškou. Obě podlaží mají terasu o celkové výměře 22,14 m2 s orientací na jih. Zahrada, situovaná na severozápad je terasovitá s položeným travním kobercem, osázena keři, stromy a drobnými květinami zahradní firmou. Na zahradu je možné vstoupit přímo z obytné části domu nebo po betonovém schodišti kolem domu, jenž umožnuje druhý vstup do domu. Travnatá terasa za domem s venkovním osvětlením a s el. výsuvnou markýzou nabízí přijemné posezení v soukromí. Okna domu jsou plastová s tepelně izolačním trojsklem a s el. ovládanými předokenními žaluziemi, obložkové dveře, na podlahách vinyl nebo keramická dlažba. V technické místnosti se nachází topný systém (akumulační nádrž a elektrokotel) spojený s tepelným čerpadlem Dietrich, který vytápí celý dům teplovodním podlahovým systémem a zásobuje dům teplou vodou. Zde se také nachází připrava pro pračku a sušičku, včetně výlevky. Dalším vybavením domu je příprava pro fotovoltaiku na plochou střechu, připrava na napojeni optického kabelu před domem v chodníku a dále pak možnost připojení internetu vzduchem. Celý pozemek je oplocen pletivem PVC a od silnice s chodníkem je dům oddělen plotem z KB bloků a plotovou hliníkovou výplní s vrátky a vjezdovými vraty na dálkové ovládání.
Časově omezená nabídka KUCHYNĚ.....!!!
Návrh kuchyně firmy HANÁK do tohoto domu je zpracován a připraven ve dvou cenových variantách, bez spotřebičů s možností finanční podpory.